Q&A

Particulier of Zakelijk

ZonneEnergieA12.nl heeft voor ieder dak de juiste oplossing. Wij leveren zonne-panelen aan particulieren en bedrijven.

Vakkundige Installatie 

Het monteren van zonnepanelen is specialistisch werk waar ouderwets vakmanschap bij komt kijken. Het stevig plaatsen op grote hoogte van de zonnepanelen is noodzakelijk omdat ze bestand moeten zijn tegen weer en wind voor een periode van +- 25 jaar. Voorzichtigheid met de dakconstructie en dakpannen is tijdens de installatie noodzakelijk. Ook de bekabeling moet kundig aangesloten worden op het bestaande stroomnetwerk in uw meterkast. (vaak op een nieuwe additionele groep.) De adviseurs en monteurs van ZonneEnergieA12.nl kunnen u hierbij helpen.

Uitgebreide Garantie

Op de installatie geldt de fabrieksgarantie, maar ZonneEnergieA12.nl gaat nog een stap verder. Na de vakkundige installatie door de ervaren monteurs van ZonneEnergieA12.nl krijgt u van ons 12 maanden volledige garantie op de totale installatie.

Preventief Onderhoud

Door het schuin plaatsen van de zonnepanelen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen is onderhoud niet noodzakelijk. Regen en wind zorgen ervoor dat de zonnepanelen schoon blijven en een hoog rendement blijven halen. Niets belet u om 1x per jaar de zonnepanelen schoon te (laten) maken. Neem hiervoor contact met ons op voor het beste advies.

Uw keuze voor ZonneEnergieA12.nl

De medewerkers van ZonneEnergieA12.nl worden regelmatig geschoold in de nieuwste ontwikkelingen  rondom zonne-energie, maar wat iedere medewerker van ZonneEnergieA12.nl onderscheid is de enorme passie voor zon-energie. Dat we over deze passie heel veel kunnen vertellen.. kunt u vrijblijvend ervaren tijdens een persoonlijk gesprek.  Maak vandaag nog een afspraak via het ‘Contactformulier’ op onze website.

 

 

Geef een reactie